nformaciones Sobre HeladosContacta con Arcobaleno

Preparat per  gelaeterias

A partir de les nostres bases preparades amb llet ecològica i ingredients naturals, Arcobaleno ofereix els seus bagging-box per elaborar el gelat en la teva pròpia tenda i oferir sabors encara més frescos. Un producte segur i fàcil d'utilitzar que et permet preparar el gelat en la teva tenda de forma senzilla i ràpida, personalitzar els sabors, oferir gelats artesanals recentment fets, remantecar els teus gelats per mantenir el seu cremositat i estalviar en el cost dels teus gelats.

Amb els bagging box de Arcobaleno no necessites ser un mestre per fer els teus propis gelats ni necessites una gran inversió per tenir un obrador de gelateria. L'única cosa que necessites és una petita mantecadora en la qual introduir el producte descongelat i en pocs minuts tindras el gelat llest per posar-ho en les teves cubetes i decorar-ho si així ho desitges.

 

fes el teu gelat natural

Es pot personalitzar el contingut dels bagging box amb els sabors que vulguis proposar en la teva tenda: nata, xocolata, vainilla, oreo, menta, maduixa, etc.

 

Envia'ns  un correu per mes informació 

Go to top