nformaciones Sobre HeladosContacta con Arcobaleno

El gelat artesanal Arcobaleno està preparat elaborat amb ingredients naturals, no conté conservants, colorants o altres ingredients artificials, destacant així com aliment natural, sa i nutritiu i aporta innombrables beneficis al nostre organisme a qualsevol moment de l'any

Tots els nostres gelats són baixos en greixos, amb un percentatge entre el 4,5% i el 6,5% per a les cremes i menys de 0,05% per als sorbets de fruita.

Incloent el gelat en la nostra alimentació nutrició diària un gelat, estarem consumint aportant a la nostra dieta una font important de vitamines, minerals, fibra, lípids, calci i proteïnes entre altres nutrients, a més de la satisfacció de gaudir de deliciosos sabors que faran la delícia del nostre paladar.

Gelat salutable

Alguns dels seus beneficis:

  1. Els gelats artesanals elaborats amb llet contenen fins a un 15% de la necessitat diària de CALCI, enfortint els ossos.
  2. En contenir molt calci, fa que l'organisme cremi més calories.
  3. Els gelats artesanals tenen BAIX contingut de greix, al voltant d'un 6 %.
  4. Redueix l'estrès i ajuda a combatre la depressió (sempre en dosis moderades). La vitamina D trobada en el gelat fa que augmenti la serotonina (un neurotransmissor relacionat amb els estats d'ànim).
  5. Prevé lloa càlculs en el ronyó i vigoriza el sistema immunològic.
  6. El seu consum no danya la gola ni l'estómac. Es pot ingerir sense problemes a l'hivern, i ajuda a cicatrizar i reduir inflamacions en les amígdales.
    Conté minerals, proteïnes i vitamines.
  7. Regula la pressió arterial a través de la seva aportació de calci.

Les característiques i virtuts d'aquest aliment del gelat com a aliment van ser estudiades per diferents diversos Catedràtics de Nutrició i les seves conclusions han estat publicades en el “Llibre Blanco dels Gelats”, editat per la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (*SEMFYC).

“El gelat artesanal no només és unes postres sinó que pot ser un complement ideal d'un berenar sa, part d'un esmorzar o d'un sopar”, assegura el nutricionista espanyol Juan Manuel Esparza, i agrega:“aporta vitamina B2, calci i proteïnes. És un bon complement si es degusta en la seva justa mesura”.

Go to top